diumenge, 25 de juliol del 2010

................´MURALLAT




Avui el racó es tot un poble un poble que s'està restaurant sempre que hi puc i paro bé mes aviat i pujo, i la restauració esta pràcticament enllestida. La meva memòria em falla i ara no se el nom d'aquest bonic poble murallat.

VA M'EL DIEU VOSALTRES?

5 comentaris:

Mireia ha dit...

N'hi la més remota idea! però és xulo el lloc. Esperaré a que ho resoleu

Carme R. ha dit...

Ès Montfalcó Murallat, preciós poble que he visitat algunes vegades i que té un restaurant on es menga molt bé!

GURMET ha dit...

Un lloc al costat del eix transversal c-25 tot passat Cervera, perteneix a Les Olugues i malgrat el primer cop costa trobar la carretera que puja es un lloc que sembla anclat en uns anys enrrera, diuen que en una ocasió estava sitiat per tropes enemigues i que per tal de minvar la moral dels seus habitants van tirar un pa tendre dins a lo que van correspondre llencant fora un peix fresc , amb lo que les tropes es vanretirar, es diu que subterraneament esta conectat amb les Olugues.

lisebe ha dit...

Recordo molt bé aquest poblet molt petit continuant a les dades que heu aportat, es un poble típic de la epoca medieval al mig es troba l'esglesia de Sant Pere completament envoltada de casas i en aquella època pertanyia al Ducat del Duc de Cardona.
I personalment vaig estar fent unes vacances a una casa rural que es diu Cal Lluis i que es menja molt bé i moltissima quantitat de tot i fan una vadella amb bolets que encara la recordo per lleparse els dits.

Joan/racons ha dit...

Si si es Monfalco Murallat si podeu feu una visita.