dijous, 18 de març del 2010

PARC DE LA SÈQUIA-LA MAGIA DE UN CANAL MEDIEVAL.

Avui us presento un lloc on gaudir plenament de la natura , al seu voltant trobareu apart de natura, granges, industries i mes racons que potser voldreu conèixer i a ,mes diverses areas de repòs i pícnic.
Aprofitant el valor que representen la Sèquia i l’aigua va néixer el Parc de la Sèquia per convertir-lo en un espai de cultura, lúdic i educatiu, amb valors patrimonials, culturals, didàctics i susceptibles d’un aprofitament turístic. El Parc de la Sèquia ha adequat tot l’entorn del canal medieval perquè el visitant pugui descobrir un territori amb un ric patrimoni i amb històries llegendàries. Per això s’han instal·lat uns equipaments bàsics que faciliten la visita i la interpretació dels llocs més interessants.








El Parc de la Sèquia és més que una simple ruta. A banda del propi canal que porta l’aigua de Balsareny a Manresa, els equipaments que configuren el Parc de la Sèquia són el Centre de Visitants, el Centre de l’Aigua de Can Font i el Museu de la Tècnica de Manresa.

És una ruta amb activitats complementàries per fer i presenta una oferta lúdica variada. De fet, el Parc de la Sèquia és el fil conductor de diversos equipaments patrimonials i lúdics, que es troben a prop del seu traçat

1 comentari:

sargantana ha dit...

estar en contacte amb la natura, sempre es tonificant

llastima que em cau lluny!