diumenge, 8 d’agost del 2010

VULL IMATGES DE AQUEST RACO.

Avui us proposo un lloc us dono la descripció de un lloc força peculiar sobre tot per el lloc on es situat a la descripció hi han pistes que segur us portara a localitzar, i al vostres comentaris deixeu els enllaços de imatges del lloc que penseu que estic descrivint.

-------------------------------------

Cal pujar a la Mola .... Es comença l'excursió remuntant unes escales que segueixen un viacrucis. Passats uns 15 o 20 minuts s'arriba al fil de l'altiplà, es creua una portella de ferro i se surt en un petit promontori que permet gaudir d'una bona vista sobre el peculiar i agradable ras de la Mola de ..... A mà dreta es divisa la petita capella de Sant Pere Màrtir, davant i al fons, el santuari. Es continua pel mateix camí.


Uns minuts després s'arriba al santuari de la Mare de Déu de..., habitat permanentment per una petita, laboriosa i culta comunitat de monjos. Per visitar-lo, cal demanar la clau. Després, val la pena donar un tomb sencer resseguint el perímetre de la mola (cal vigilar amb els espadats verticals) i veure, a l'extrem sud-est d'aquesta, la petita ermita de Sant Jaume. La vista de la serra de Busa i la de Bastets sobre les aigües del pantà de ....... són imponents. Tot l'indret convida a la meditació. Per tornar es desfà el camí. L'alçada d'aquest santuari es aproximadament 1.190 m.

4 comentaris:

Mireia ha dit...

Em sembla que ho he trobat, o no?
http://maps.google.es/maps/mm?ie=UTF8&hl=ca&ll=42.113951,1.586623&spn=0.019133,0.03901&t=h&z=15

Amylois ha dit...

curiosa prova...

Joan/racons ha dit...

Mirea , lisebe per correo encertat..Es el Santuari de Lord al Solsones

Mireia ha dit...

eiii! que bé perquè no tenia n'hi idea d'on hem parlaveu però el senyor google fa miracles