dijous, 30 de setembre del 2010

PORTBOU, FESTA DEL GRAFISME


Aquest cap de setmana, Portbou respirarà creativitat. disseny i grafisme per cada racó.
Hi han molts actes programats i moltes ganes de pasar-ho be.
Si voleu mes informació...http://www.festadelgrafisme.org/
Al poble, s'hi accedeix per l'avinguda de Barcelona, venint de Colera. Molts dels carrers són estrets i sovint costeruts. Hi destaquen la Rambla de Catalunya, sobre la riera que desemboca al mar, el Passeig de la Sardana, paral·lel a la platja, en un extrem del qual hi ha situat l'Ajuntament, l'antic edifici consistorial que presenta una elegant decoració tot i que ara resta abandonat a l'espera de ser la futura seu de la fundació Walter Benjamin i altres cases decorades d'estil modernista com la Casa Herrero, actual centre cívic que alberga una sala d'actes per exposicions temporals, la biblioteca de titularitat municipal amb més de 7.000 llibres indexats, un actiu casal d'avis, i uns tallers ocupacionals.

Els principals llocs d'interès són:

La parròquia de Santa Maria de Portbou.
Baixant de l'església, a la Plaça Major, hi ha font de pedra datada el 1955 i decorada amb l'escut del poble: dues barques de bou al port i una corona.
Prop de l'església, entre el carrer Colera i el carrer Mercat, hi ha una placeta decorada amb la Font dels Ninots, construïda el 1922 per J. Albareda i E. Pastoret.
Davant mateix hi ha l'accés a l'Estació de Portbou. No us la perdeu!
Dolmen del Coll de la Farella
Platja Claper
La Platja Gran

Que tingueu un bon cap de setmana!!


42° 25′ 40″ N, 3° 9′ 33″ E

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un bloc molt bonic, ple de racons de Catalunya. Afegi't al meu bloc.

Salutacions d'un valencià al exili de Cartagena

lizards ha dit...

moltes salutacions trapatroles
Tambe tu fas una bona tasca, felicitats!!
et seguirem amb atenció
;-))

Sílvia Molins ha dit...

Un blog molt interessant!

http://onanar.blogspot.com

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.